Еврогајденс состанок и конференција

Еврогајденс состанок и конференција

На 28.05 и на 29.05 година во Стокхолм, Шведска се одржа Еврогајденс состанок .На состанокот беше даден вовед од страна на организаторите на состанокот. Понатаму се продолжи со добри практики од Еразмус плус проектот  SkillMill  како и ЕЛД Методот- кој вклучува претварање на меќународна искуство во вештини. Вториот дел од првиот ден беше наменет за Резултати од Еврогајденс интернационалниот прашалник за корисници. По презентација на резултатите следуваше интерактивна работилница. На крајот имаше информативен состанок по групи за сите три групи.

На 30.05 и 31.05 се одржа Еврогајденс состанок и конференција

Претходно Оджрана презентација за Еврогајденс на Меѓународен Универзитет Визиони – Гостивар

Leave Your Comment

Следете нѐ

Корисни линкови

LogoFooter

Кузман Јосифовски Питу 17, 1000 Скопје

Пон – Пет: 07:30  – 16:30 

Еврогајденс Северна Македонија | 2023 - Сите права задржани ©