Одржана презентација за Еврогајденс на Меѓународен Славјански Универзитет

Одржана презентација за Еврогајденс на Меѓународен Славјански Универзитет

На 24.04.2023 година се одржаа презентации за европските образовни мрежи Европас и Еврогајденс Меѓународен Славјански Универзитет- Свети Николе

 Учесници на овие презентации беа студенти од различни факултети од  Универзитетот Меѓународен Славјански Универзитет- Свети Николе како и вработени лица во Центарот за кариера.

Во овој дел се презентираше и Европскиот младински портал и какви можности нуди истиот за млади лица како и веб страната Икарес , која е холандска веб страна и е наменета за сите универзитети и за сите студенти.

Во овој беше препорачано од наша страна самите студенти да си направат свои Европас профили и профили на Икарес веб страната.

Претходно Употреба на дигитална технологија за испорака на услуги за развој на кариера

Leave Your Comment

Следете нѐ

Корисни линкови

LogoFooter

Кузман Јосифовски Питу 17, 1000 Скопје

Пон – Пет: 07:30  – 16:30 

Еврогајденс Северна Македонија | 2023 - Сите права задржани ©